Inaugurem un club de lectura a l’ESO

Un club de lectura acostuma a ser un grup de persones que es reuneixen periòdicament per comentar un llibre que estan llegint o que ja han llegit.

En els darrers anys, cada cop són més els espais on realitzen aquest tipus de reunions, i des de l’Ampa hem pensat que era un bon moment per engegar un club de lectura d’alumnes d’ESO a l’escola.

Els clubs de lectura solen tenir unes normes de funcionament, tals com el respecte mutu, no parlar de temes personals, respectar el torn de paraula i establir un temps de paraula límit. Per suposat, si el llibre no ha agradat també s’ha de dir !!

Avui ha començat l’activitat extraescolar del club de lectura dels alumnes de 1r d’ESO, que esperem que sigui novedosa i interessant per als seus membres, i de la qual us anirem parlant durant el curs.

De moment, en la primera sessió, els nois han xerrat de gustos i afinitats, per tal d’anar elegint les lectures que faran durant aquest curs.

Han acabat la sessió amb la proposta de la conductora del club, la Marta Adell de la llibreria “La caixa d’eines” de Barcelona, de llegir-los al final de les sessions petits fragments d’obres clàssiques adaptades.

One thought on “Inaugurem un club de lectura a l’ESO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s