Club de lectura ESO

heroi-perdut

A la tercera sessió, del mes de gener, els membres del Club de lectura de 1r d’ESO van comentar el llibre L’heroi perdut. En Jason, la Piper i en Leo, els protagonistes, passen de ser uns adolescents anònims que estan d’excursió, a ser portats a un campament per descobrir que són semidéus. Els Herois de l’Olimp és una saga de cinc novel.les escrites per Rick Riordan, que és la continuació de Percy Jackson & the Olympians i explica les aventures de set semidéus grecs i romans que competeixen amb el temps per evitar que la titànide Gea es desperti.

Aquest llibre va costar de llegir més que els anteriors. Les 500 pàgines del llibre es van fer una mica feixugues, però el desenllaç de la història va compensar l’esforç.

img_serverI aquest mes de febrer, han comentat la lectura d’una versió adaptada de Romeu i Julieta. Aquesta lectura els ha permès apropar-se a la història original que en el seu dia va escriure William Shakespeare, i de la qual els nois tenien referències per les versions que s’han fet al cinema o fins i tot de dibuixos animats. També ha estat el primer contacte amb un text teatral, i amb una veritable tragèdia tal i com s’entén literàriament. En resum, no ha estat la millor lectura de les que han fet perquè potser resulta molt allunyada als seus temps, però per altra banda sí que els ha servit per conèixer moltes coses que desconeixien.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s