Trobada de pares tutors i AMPA

REUNIO AMPA.png

El passat 9 de març la junta de l’AMPA de l’escola Sadako va celebrar la VII Trobada de pares tutors i AMPA, amb l’objectiu d’establir un espai de diàleg constructiu amb els pares tutors, com un intercanvi d’idees, opinions i propostes en què l’AMPA manifesta la seva voluntat de fer la tasca d’acompanyament amb els pares tutors. També és una bona ocasió per donar a conèixer l’AMPA, les seves activitats, els seus objectius, i de definir conjuntament les propostes de futur.

La trobada va tenir una alta participació, molt constructiva i amb un molt bon ambient. Es va parlar de diferents temes com la dinamització i col.laboració de l’AMPA amb les activitats de l’escola, tant del Mercat de Calaf com de l’Escola de Pares. De cara al Mercat de Calaf, es va demanar la implicació dels pares tutors per tal de poder tenir el màxim de col.laboració, tant en les tasques organitzatives com en les activitats que es proposin.

També es va reflexionar sobre la participació de les famílies de l’escola en l’entorn de la nostra societat, a través de dos activitats que tenen molt bona acollida en l’àmbit escolar, com són les accions de Voluntariat Familiar i el Club de Lectura, tant el de pares i mares com el dels alumnes, que s’ha posat en marxa aquest any.

Un altre dels temes que es valora positivament és la implicació per part de la gent de la junta de l’AMPA ens les diferents comissions de l’escola, i es va explicar el Matí de la generositat que està preparant la comissió de patis, previst pel proper dissabte 1 d’abril.

També es va fer una reflexió sobre el tema dels mòbils, de la necessitat de que els pares ensenyin als nens a fer-ne un bon ús, de l’important paper que hi tenen els pares, i de mirar d’establir un marc comú.

El camí escolar i la mobilitat dels cotxes a l’entrada i sortida de l’escola, també són temes que preocupen i en els quals els pares tutors i l’AMPA hi volen contribuir per tal de millorar-los.

Es va convidar a tots els pares tutors a ser usuaris i a participar del blog de l’AMPA.

Per acabar es va explicar que les 6 federacions d’AMPA de Catalunya han posat en marxa una campanya conjunta contra el ciberassetjament: #CiberassetjamentZero, que durarà un any, i cada dia 20 de mes traurà una vinyeta amb un missatge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s