Voluntariat familiar pel Gran Recapte

Un any més les famílies de l’escola i l’escola heu tornat a bolcar-vos en aquesta activitat de solidaritat.

Els pares i mestres sou els que sensibilitzeu als nostres fills a prendre consciència de què tothom compta i que tothom té un paper per fer perquè les coses puguin canviar. I pensem que amb el vostre exemple els transmetreu els valors de solidaritat i generositat.

I els nens i nenes de l’escola han fet una feina espectacular, adonant-se de la magnífica resposta de la gent i sabent valorar totes les aportacions, des de la més petita a la més gran.

Entre els tres supermercats assignats a l’escola Sadako hem omplert 23 banyeres i 4 mitges banyeres, un nou rècord!! Enhorabona i moltes gràcies!

IMG-20171203-WA0001

Des de l’Ampa pensem que el voluntariat familiar és una bona manera de transmetre valors, conscienciar i ensenyar amb l’exemple.

Us passem la informació per la classificació d’aliments, que enguany es durà a terme entre el 4 i 14 de desembre. Us animem a participar-hi!

La classificació dels aliments provinents de la demarcació de Barcelona es realitzarà a la ZAL-PORT (Avinguda Ports d’Europa, 10 Barcelona). Us podeu inscriure a través del web del Gran Recapte on hi ha els dies i torns horaris.

Per a facilitar el transport dels voluntaris hi haurà un servei d’autocars, cortesia de l’empresa Moventia, que enllaçarà la seu del Banc dels Aliments (C/ Motors, 122) amb la nau cedida al ZAL PORT, durant el període la classificació.

S’hi poden apuntar adults a partir de 18 anys, i nens a partir de 16 anys si van acompanyats dels pares.

Moltes gràcies a tothom!

Voluntariat Familiar – Ampa Escola Sadako

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s