Let’s Clean Up Europe

Des de l’associació de mares i pares de l’escola Sadako, volem sumar-nos a l’acció comuna a tot Europa Let’s Clean Up Europe per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura.

Volem animar-vos a participar en dues activitats que es portaran a terme simultàniament el proper dissabte 27 d’abril:

1. Neteja de la platja de la Barceloneta

T’apuntes a netejar la platja de Barcelona? Compartirem un matí  passant una bona estona plegats, fent una recollida de les deixalles que trobem a la platja de la Barceloneta i un taller de conscienciació dels residus que generem al Centre de la platja, observant al microscopi els micro-plàstics de la sorra. Acabarem l’activitat compartint tots junts l’esmorzar (cadascú se l’ha de portar), procurant entre tots que sigui el més sostenible possible, per posar així el nostre granet de sorra per mantenir una mar viva i lliure de residus.

L’activitat començarà a les  9:00h. a la platja de la Barceloneta, uns dies abans rebreu més informació amb el punt de trobada.

La platja et necessita!!

Omple el  FORMULARI

2. Excursió a les Guilleries

La  Comissió excursionista s’afegeix a la iniciativa proposant als participants de la sortida a les Guilleries, recollir els residus que trobin durant l’excursió.

El dilluns  l’escola  es sumarà a la iniciativa fent una activitat conjunta on els alumnes que han fet la recollida conscienciïn als seus companys de que els nostres residus no desapareixen, i  reflexionant sobre la qualitat i quantitat dels residus recollits en les dues activitats per arribar a un compromís d’escola lliure de plàstics.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s