Voluntariat familiar pel Gran Recapte

Aquest any més de 80 famílies de l’escola Sadako han participat a la vuitena edició del Gran Recapte del Banc dels Aliments,  prop de 300 persones hi han posat la seva màgia!

Actualment a Catalunya al voltant d’un 20% de la població viu en situació de pobresa.

Des de l’Ampa de l’escola es promou el voluntariat familiar, i el Gran Recapte és l’acció més important. Pensem que fer voluntariat en família és una bona manera de transmetre valors als nostres fills, alhora que actuar conjuntament promou la cooperació entre pares i fills. El voluntariat familiar també busca conscienciar als fills, i actuar per aportar el nostre gra de sorra solidari per fer una mica millor el món en què vivim.

Veure la implicació dels nens, des dels més petits fins els més grans, com expliquen a la gent que entra als supermercats el que s’està fent i el “perquè”, impacta molt. I veure com els gratifica ajudar als que ho necessiten, també és molt impressionant.

Aquest any hem fet rècord de recollida d’aliments les famílies de l’escola, s’han omplert 22 banyeres entre els dos Condis que el Gran Recapte ens havia assignat!

Des de l’Ampa us volem donar les gràcies a totes les famílies que heu col.laborat amb el Gran Recapte, per la gran resposta que hem obtingut de vosaltres, per la vostra generositat i la vostra implicació. Enhorabona famílies!!!

img_20161127_202932

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s